top of page
  • AttrAktief

Luisterverhaaltjes

Bijgewerkt op: 21 apr. 2020

Verhaaltjes om van te smullen

TV kijken zul je deze dagen waarschijnlijk vaak doen, maar je kunt ook luisterverhaaltjes luisteren. Via deze website kun je allerlei super leuke hoorspelen beluisteren. Zet je op je lievelingsplekje in je huis of in de leefgroep, zet je koptelefoon op en geniet van het verhaaltje!


Op hun website kun je elke week andere luisterverhaaltjes luisteren. Deze week staat het verhaal van Kabouter Korsakov die nog nooit "mensen" gezien heeft en het verhaal van de Gouden Vogel online.



Heb je deze geluisterd en wil je meer? Neem dan volgende week weer een kijkje, want dan zullen er weer nieuwe opstaan


Op hun website vind je ook leuke kleurplaten en spelletjes.


Liever iets leerrijk?

Het geluidshuis maakt de mooiste luisterverhalen, maar ook podcasts. Hier leer je van alles bij dat te maken heeft met wetenschap. Zo kun je een podcast over bijen en vulkanen luisteren

















Wil je meer horen van deze luisterverhalen? Kijk dan ook eens op hun Spotify kanaal. Hier vind je het verhaal van de Nachtegaal en een wereldreiziger die rond de wereld reist in 80 dagen.


44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

GAME OVER CORONA!

Gamen ... het is voor veel jongeren vandaag een ideale manier om te ontspannen. Maar wat als je nu eens kon gamen én tegelijkertijd het coronavirus verslaan? Via het spannende online spel "Corona prev

bottom of page