top of page
  • AttrAktief

Date-night met mama

Met mama gezellig naar de film of lekker uit eten voor moederdag? Het klinkt allemaal onmogelijk in deze corona-tijden... Toch is dat niet helemaal waar! Want was als je nu eens de cinema of het restaurant gewoon naar je huiskamer bracht? Hieronder vind je tips om zelfs thuis mama te trakteren op een leuke film of lekker eten.


Cinema @ home


Stap 1: kies een leuke familiefilm. Geen netflix? Geen probleem! Het 'voordeel' aan corona is dat heel wat goede films nu gewoon gratis (online) kunnen worden bekeken. Check maar eens bij het aanbod van je provider of eenvoudigweg op youtube.

Stap 2: maak de cinema-ervaring echt door zelf bioscoopkaartjes te knutselen en deze als een echte pro kapot te scheuren of knippen bij aanvang van de film (hieronder vind je een leuk voorbeeld van een filmkaartje dat je kan invullen).


Stap 3: het belangrijkste mag uiteraard niet worden vergeten: POPCORN! Hebben jullie het basispakketje van Attraktief al in de brievenbus gehad? Kijk er dan maar snel in, want hierin zit alles wat je nodig hebt.


GENIET VAN DE FILM!


Restaurant @ home


Voor of na de film nog even lekker uit eten? Onderstaande grappig filmpjes tonen hoe je dit thuis creatief kan aanpakken. Hierin gaan de kinderen op restaurant, maar voor moederdag zijn uiteraard de rollen omgedraaid ;).











69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

GAME OVER CORONA!

Gamen ... het is voor veel jongeren vandaag een ideale manier om te ontspannen. Maar wat als je nu eens kon gamen én tegelijkertijd het coronavirus verslaan? Via het spannende online spel "Corona prev

bottom of page